Dynamische video creatie

Wij maken persoonlijke en relevante video’s. Niet met de hand, maar gebaseerd op persoonlijke data van uw doelgroep. Doe mee met de online marketing revolutie en word persoonlijk en relevant!

Bekijk de mogelijkheden

Dynamische video

Haal nu het meeste uit jouw video advertenties met Affectivity; De evolutionaire manier van video marketing. Ons platform biedt de mogelijkheid om dynamische video advertenties te genereren gericht op een specifieke doelgroep in real-time. Dus, in plaats dat iedere advertentie met de hand moet worden samengesteld, renderen we via een automatisch proces 100en video’s in 1 keer, ieder gericht op een specifieke doelgroep met hierin persoonlijk elementen verwerkt. We personaliseren deze content gebaseerd op persoonlijke detail zoals iemands leeftijd, geslacht, of product bestanden en contextuele data. Iedere vorm van informatie is bruikbaar!

Lees Meer

Gepersonaliseerde video

 Het Affectivity platform geeft jou de mogelijkheid om de meest persoonlijke video’s te maken voor jouw campagnes. We combineren technologie, data en creativiteit om op die manier de meest relevante en deelbare video’s te produceren. Kom in contact met jouw cliënten en gebruikers met de meest persoonlijke en leuke manier door gebruik te maken van een persoonlijke benadering met behulp van iemands naam of foto. Ons in-house team staat klaar om de meest succesvolle en gepersonaliseerde video campagnes ooit op te zetten, allemaal speciaal voor jou!

Lees Meer

Eindeloze toepassingsmogelijkheden

Taal management

Manage makkelijk je talen binnen je campagnes. Zet met gemak wereldwijde campagnes op!

Remarketing voor e-commerce

 Zorg dat jouw potentiele klant jouw awesome deals nooit zal vergeten!

Product video voor webshops

Maak met gemak honderden productvideo’s in één keer!

Time/location based content

Render video’s voor tijd en locatie specifieke doelstellingen automatisch, makkelijk en snel.

Loyaliteit verhogen

Val op tussen je concurrenten en verbind met je publiek op persoonlijk niveau

Klantenservice en betrokkenheid

Real-time support van een professioneel team.  

Waar wij in geloven

Een video is een van de sterkste manieren om een boodschap over te brengen.  Door de alsmaar toenemende online content massa wordt het alleen steeds lastiger om je doelgroep op een effectieve manier te benaderen en bereiken. Gelukkig zorgen innovaties voor nieuwe video mogelijkheden en zorgen dynamische video's voor maximale conversie.

Door data, technologie en creativiteit samen te laten komen, creëren we de meest dynamische advertenties   personal video's en gepersonaliseerde aftermovies. De betrokkenheid en persoonlijke touch zorgen ervoor dat een boodschap écht binnenkomt. Ontdek wat dynamische video advertenties kunnen doen, de mogelijkheden zijn eindeloos. 

 

 

Contact

Affectivity Cases

 

Door middel van persoonlijke video marketing zorgen wij voor inspiratie, beweging en dat een boodschap écht binnen komt. Onze video's zijn al door heel veel merken, events en bedrijven ingezet. Laat je inspireren!

 

 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Affectivity
onderdeel van LiveWall Group
Sint Josephstraat 133, 5017 GG
Tilburg
+31 (0) 13 7113708
Contactformulier
Je hebt niet alle velden ingevuld.
Je naam
Je telefoonnummer
Je e-mail
Wat is je vraag?
Verstuur
Bedankt, je vraag is verzonden